Smithuis tandtechniek

Vrolijk gezicht, witte glimlach: facings maken het mogelijk

Geplaatst op

In Utrecht is het belangrijk dat je een stralende glimlach hebt. Het is een stad met veel mogelijkheden tijdens en na je studie. Een heldere look en goed overkomen op je gesprekspartners is belangrijk voor je toekomst. Wanneer je onzeker bent over je tanden, kan het zijn dat je niet durft te lachen. Dat zorgt voor een onnatuurlijke manier van communiceren. Ja, de glimlach is belangrijk bij interpersoonlijke communicatie. Tandarts Utrecht helpt je graag om je glimlach op en top te maken.

Vrolijke tijden

Studeren in Utrecht is een tijd van vrolijkheid. Natuurlijk moet er flink gestudeerd worden, maar dat doe je gewoon naast het uitgaan. Je leer veel mensen kennen en sommigen blijven de rest van je leven aan je plakken. In de tijd kun je een netwerk opbouwen waar je later veel aan kunt hebben wanneer je maatschappelijk het laddertje op klimt.

Een maatschappelijke stap

Een studie kiezen en eraan beginnen is een belangrijke maatschappelijke stap. Je wilt gewoon de beste dingen voor jezelf en je familie later (al denk je daar meestal nog niet aan als je een studie begint.) Je kunt beter een netwerk opbouwen als je zelfverzekerder bent. Een stralende glimlach kan daarbij helpen.

Werken aan je witte glimlach

Een manier om je witte glimlach op orde te krijgen is te kiezen voor facings. Dat is een behandeling bij de tandarts waarbij je schildjes voor je tanden krijgt en waarmee verkleuringen en de vorm van tanden gecorrigeerd kan worden. We raden je facings van porselein aan, omdat deze qua kleur langer goed blijven en ze brokkelen minder snel af dan composiet facings. Het eerste type is wel duurder, maar gaat ook veel langer mee.

Conclusie

Een witte glimlach is goed voor je zelfvertrouwen (niet te wit doen, want dat ziet er ook onnatuurlijk uit) en de opbouw van je zakelijke netwerk. Tijdens je studie leer je mensen kennen waar je later wat aan kan hebben tijdens je maatschappelijke klim op de ladder.

Meer ontdekken

Op onze site leer je meer over de geheimen van een top mondhygiëne en het verwijderen van verstandskiezen.

Gerelateerde berichten

Hoe houd je je tanden schoon?

Poets je tanden tweemaal per dag met fluoride tandpasta gedurende ongeveer 2 minuten om je tanden en mond gezond te houden. Tandplak is een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden