Smithuis tandtechniek

Hoe krijg je een stralende glimlach?

Geplaatst op

Het is een beproefde manier om een glimlach te hebben van iemand die vol plezier en zelfverzekerdheid in het leven staat. Dat is een zeldzame schat die nu voor veel meer mensen beschikbaar geworden is. Tandartsrivierenbuurt.nl helpt je graag met de behandeling voor deze schitterende behandelingen waarmee je de glimlach van een prins(es) kunt hebben. En zeg nou zelf, wie wil dat nou niet? Kijk snel met ons mee naar de mogelijkheden die de moderne tandheelkunde ons biedt.

Facings

Met facings is het mogelijk geworden om tanden die qua kleur en vorm afwijken van de rest een nieuwe look te geven. In feite zijn het schildjes gemaakt van composiet of porselein die om je eigen tanden heen geplaatst worden. Deze tanden worden eerst met een zuur bewerkt waardoor ze stroever worden. Daarna wordt het opmaat gemaakte schildje (dit wordt van te voren gedaan) op de tand geplaatst. Het mooie van facings is dat ze snel geplaatst zijn, het geen pijn doet en je hebt er vele jaren plezier van.

Tandenbleken

Ben je ontevreden over de kleur van je tanden, dan is het belangrijk om ze eens lekker te laten bleken. Je kunt zelf kiezen hoe licht ze moeten worden. Het is wel belangrijk om ze niet te licht te maken, we weten allemaal hoe dat er uitziet- echt geen gezicht! We willen namelijk wel graag natuurlijke looks om die glimlach van een prins(es) te realiseren.

Onzichtbare beugel

Vroeger hadden we een beugel tot onze beschikking die op z’n zachts gezegd bijzonder opvallend was. In sommige gevallen moet er zelfs een buitenboordbeugel geplaatst worden, waar je dan een x-aantal jaren aan vast zat. Veel mensen krijgen daar geen fijn gevoel door. Ze voelen zich een beetje voor joker staan. De tandheelkunde zou de tandheelkunde niet zijn, als ze er niet iets op gevonden zouden hebben, namelijk de onzichtbare beugel. Deze is aan de binnenkant van de tanden gemaakt, zodat het niet te zien is. Dat lacht een stuk beter.

Conclusie

Een nieuwe look, de glimlach van een royal. Het is waar veel mensen van nu gretig naar opzoek zijn. Belangrijk is het om te weten dat het vooral gaat om de innerlijke rust en tevredenheid. Dat een stralende glimlach daarbij helpt is logisch, maar alleen met witte tanden ben je er niet, er is meer voor nodig. Doe datgene waar je blij van wordt.

Meer ontdekken?

Preventie is de beste behandeling: zo houd je je tanden schoon! 5 tips voor optimale mondhygiëne. Laat je inspireren!

Gerelateerde berichten

Hoe houd je je tanden schoon?

Poets je tanden tweemaal per dag met fluoride tandpasta gedurende ongeveer 2 minuten om je tanden en mond gezond te houden. Tandplak is een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden