Smithuis tandtechniek

Welke ervaringen hebben studenten met de Studentist?

Geplaatst op

In de studietijd zijn er veel dingen die de aandacht vragen en lang niet alles gaat over de studie. Zo heb je: disputen, feesten, borrels, bijeenkomsten met de studievereniging en misschien wil je ook nog wel een bestuursjaar doen. Alles wat je doet kost tijd. Ook naar de tandarts gaan, want dat is ook erg belangrijk. De Studentist helpt het studenten makkelijker te maken om de reguliere halfjaarlijkse check te doen. Kijk snel met ons mee en ontdek de voordelen. Tandarts Amsterdam helpt je graag verder.

Openingstijden van de Studentist

Wanneer jij vrij bent, is de reguliere tandarts al weer gesloten. Daar kun je gek van worden. De Studentist houdt rekening met de leefwijze van studenten en zorgt er voor dat je tot 21.00 uur terecht kan voor een afspraak. Daarna kun je zo door de kroeg in! Op zaterdag en zondag is de Studentist gesloten, maar dan ben je toch flink aan het feesten, dus komt die afspraak volgende week wel. De Studentist is de vinden in Amsterdam, Utrecht of Groningen.

Wat kost een Studentist?

Voordelige tarieven voor een behandeling willen we allemaal wel. Bij de Studentist weten ze dat studenten het doorgaans niet breed hebben, daarom passen ze de tarieven daar op aan. Gemaakte kosten kun je voor in het geheel of grotendeels terugkrijgen van de zorgverzekering. Natuurlijk is het belangrijk om te kijken of je tandartsverzekering op orde is. Dan kom je nooit voor onverwachter zaken te staan.

Bereikbaar

De meeste universiteiten en hogescholen bevinden zich in het centrum van een stad. Dus als je toch van college naar huis rijdt, kun je net zo goed even voor je halfjaarlijkse check naar de tandarts rijden. De Studentist zit vaak in het centrum dichtbij de verschillende educatieve instellingen, zodat jij je voordeel daarmee kunt doen.

Nieuwe patiënt

Bij een nieuwe patiënt worden nieuwe foto’s van het gebit gemaakt ter controle. Zo zijn de gegevens weer up-to-date.

De ervaringen met de Studentist

We een aantal studenten gesproken die er blij zijn met de diensten geleverd door de Studentist:

“Ik ben bijzonder blij met de Studentist. Zo lekker dichtbij en altijd excellente service. Deze tandarts wil ik ook wel houden wanneer ik klaar ben met mijn studie Sociologie.” (Daan)

“De Studentist heeft mij goed geholpen toen er tijdens mijn ontgroening een bepaalde inkt op mijn tanden werd gesmeerd die er niet meer af wou. Gelukkig viel het allemaal mee en stond ik snel weer buiten met een stralende lach. Ik heb direct een afspraak gemaakt om mijn tanden iets witter te laten maken, want that million dollar smile helpt je zeker verder in de zakenwereld 😉. Nu kunnen we er tijdens de dispuutborrels hartelijk om lachen.” (Fleur)

“Het is voor mij superbelangrijk dat ik elk halfjaar een gebitscheck krijg. Dat kan bij de Studentist tot relatief laat op de dag. Helemaal top!” (Eppo)

“Ik ben heimelijk verliefd op de tandartsassistente…” (Lucas)

Iedereen heeft zo zijn of haar eigen redenen om enthousiast te zijn over de Studentist.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden