Wij geloven in samenwerking.

Smithuis Tandtechniek werkt in opdracht van de tandarts, maar er is wel sprake van steeds nauwere samenwerking. Goed overleg vooraf leidt immers tot de beste resultaten.

 

Kunstgebit gebroken?

Een breuk in een kunstgebit komt altijd ongelegen. Wij begrijpen dat snelle reparatie dan noodzakelijk is. Wanneer u contact met ons opneemt, zorgen wij er voor dat we het zo snel mogelijk oplossen.

Kleurbepaling

De juiste kleur is essentieel voor ieder tandtechnisch product. Afstemming op de rest van het gebit vraagt dan ook veel aandacht. Dat kan bij bijna alle tandartsen in de praktijk. In bijzondere gevallen is het ook mogelijk de kleur te bepalen bij één van de laboratoria van Smithuis Tandtechniek.

klein

Digitale afdruk

Steeds meer tandartsen beschikken over moderne camera’s om een digitale afdruk te maken die dient als basis voor tandtechnische producten. Smithuis Tandtechniek  biedt ook de mogelijkheid om op afspraak een digitale mondafdruk te maken op één van haar eigen laboratoria. Happen is in dit geval niet meer nodig.

klein2

Ontwikkelingen staan nooit stil

Innoveren is vooral nieuwe dingen bedenken. Om de kwaliteit nog verder te verbeteren, het productieproces te optimaliseren, met oplossingen te komen voor nieuwe vragen of nog klantgerichter te kunnen werken. Smithuis tandtechniek loopt graag mee voorop. Al meer dan 80 jaar.

Ontdek onze innovaties ›

3m_logo_alpha Wij werken nauw samen met 3M ESPE.

Door 3M ESPE gecertificeerd freescentrum. 3m_certificering_opaque