Met oog voor patiënt en tandarts

De ontwikkelingen in tandtechniek gaan snel, soms heel snel.
Smithuis Tandtechniek weet als geen ander hoe de nieuwe
inzichten in de praktijk toe te passen. Een fullservice partner
voor iedere tandarts, met oog voor de patiënt.

 

Innovatief

Technische ontwikkelingen staan nooit stil. Daar weten we bij Smithuis Tandtechniek alles van. Er gaat dan ook bijna geen dag voorbij of wij praten over innovaties. Smithuis Tandtechniek loopt mee voorop bij de implementatie van nieuwe inzichten. Al meer dan 80 jaar. In binnen- en buitenland.

Patiënt centraal

Het aanmeten van onze producten is tegenwoordig een pretje. Moderne fototechnieken zorgen voor goede digitale afdrukken. Het vervelende en tijdrovende happen in vieze pasta’s is daarmee verleden tijd. En dat past goed in onze filosofie. Smithuis Tandtechniek maakt het de patiënt namelijk zo prettig mogelijk.

Transparant

Als één van de eerste tandtechnische laboratoria bood Smithuis Tandtechniek de patiënt keuze uit verschillende productlijnen. Met altijd kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. U weet wat u krijgt en waar het is geproduceerd. Dat noemen wij transparant.

Full Service

Met ons prettige full-service concept is Smithuis Tandtechniek voor tandartsen de ideale partner. Tot in de puntjes strak georganiseerd, logistiek sterk, met een hoge leveringsbetrouwbaarheid en altijd meedenkend met de dagelijkse tandartspraktijk.

Landelijke dekking

Smithuis Tandtechniek werkt door heel Nederland. Met het hoofdkantoor in Hengelo (Ov.) en laboratoria in Apeldoorn, Deventer en Hardenberg. Met de nieuwe digitale technieken spelen afstanden een steeds kleinere rol. Producten van Smithuis zijn dus voor iedereen bereikbaar.

Geschiedenis Smithuis Tandtechniek

Smithuis Tandtechniek heeft over de jaren heen naam verworven in binnen- en buitenland. Het laboratorium met de hoofdvestiging in Hengelo is een begrip op gebied van tandtechnische dienstverlening.
Het laboratorium heeft meerdere vestigingen namelijk in Apeldoorn, Deventer, Hardenberg en Hengelo(ov).

3m_logo_alpha Wij werken nauw samen met 3M ESPE.

Door 3M ESPE gecertificeerd freescentrum. 3m_certificering_opaque