Overname Smithuis Tandtechniek door 4Dental Tandtechniek.

Overname Smithuis Tandtechniek door 4Dental Tandtechniek.

Met terugwerkende kracht maakt Smithuis Tandtechniek per 1 januari onderdeel uit van 4Dental Tandtechniek. Met de overname van de bedrijfsactiviteiten van Smithuis Tandtechniek
heeft 4Dental 19 vestigingen in Nederland met 300 medewerkers. Inclusief de deelname van 4Dental in de Thaise tandtechnische onderneming Hexa Ceram en Lotus Dental heeft de onderneming meer dan 1.000 medewerkers in dienst en behoort daarmee tot de top 10 grootste tandtechnische ondernemingen ter wereld.

Na jarenlange nauwe samenwerking tussen Smithuis en 4Dental was een overname een vanzelfsprekende stap in de verdere professionalisering van beide tandtechnische laboratoria.
Met een betere landelijke dekking is service altijd dicht in de buurt van de klanten. Daarnaast betekent deze uitbreiding meer keuze en mogelijkheden.

De vestiging van Smithuis Tandtechniek in Apeldoorn zal integreren in de vestigingen Deventer en 4Dental Apeldoorn. De overige vestigingen van Smithuis zullen hun activiteiten voortzetten
als 4Dental Deventer, 4Dental Hardenberg en 4Dental Hengelo.

Bezoek voor meer informatie de website; www.4dental.nl of neem contact op met een lokale vestiging.


Redactie: neem voor meer informatie contact op met Rosalinde Buurman, marketingmanager 4Dental Tandtechniek, Tel 06 30131808 of via de e-mail: rbuurman@4dental.nl.

3m_logo_alpha Wij werken nauw samen met 3M ESPE.

Door 3M ESPE gecertificeerd freescentrum. 3m_certificering_opaque