Smithuis tandtechniek

Dit zijn de populairste schoonheidsbehandelingen van 2021

Geplaatst op

De grootste beauty / behandeltrends van 2021 zijn onthuld, en we vonden de resultaten behoorlijk interessant. Vergeet traditionele gezichtsbehandelingen, die zijn met 9% gedaald. In plaats daarvan draait het allemaal om dermaplaning, wenkbrauwlaminering en sugaring – een nieuwe vorm van ontharen.Bij www.dokterfrodo.nl helpen ze je graag verder met de verschillende behandelingen die er zijn. 

Sugaring

Met behulp van een combinatie van suiker en water biedt deze behandeling een natuurlijker alternatief voor het traditionele waxen. Als een van de snelst groeiende behandelingsopties van 2018, is het dit jaar met nog eens 91% in populariteit gestegen. De meeste salons gebruiken honing om de huid zachter te scrubben en de resultaten gladder te maken.

Wimperlifting

Net als een permanent voor je wimpers zet deze nieuwe behandeling (bekend als LVL) de vorm van je natuurlijke wimpers vast met behulp van een chemische oplossing. Het is mooier dan extensions en voegt volume, krul en verlenging toe zonder gedoe met lijm of zelf aanbrengen. De resultaten kunnen ten minste acht weken aanhouden, maar als je een meer gedefinieerde look wilt, moet je daarna ook nog een kleurtje laten aanbrengen. 

Dermaplaning

Met boekingen die sinds vorig jaar met 621% zijn gestegen, is dermaplaning nu een van de meest gewilde behandelingen in 2021, en het is gemakkelijk te zien waarom. De behandeling houdt in dat een chirurgisch scalpel zachtjes (eerlijk gezegd, je voelt het nauwelijks) dode cellen en fijne haartjes van het huidoppervlak wegschraapt. Niet alleen worden je producten zo beter geabsorbeerd, je krijgt ook een gladdere, stralende teint.

Esthetische behandeling tandarts

Het is mogelijk om bij de tandarts een behandeling te ondergaan voor als je niet tevreden bent met de tint of vorm van je tanden. Denk aan facings, bleekbehandelingen en een beugel. De eerst behandeling houdt in dat de tandarts schildjes rond je tanden maakt. Bij de tweede behandeling worden de tanden witter gemaakt met peroxide en de derde behandeling is de ouderwetse beugel, alleen deze zit nu vaak ook aan de binnenkant van de tanden, waardoor deze onzichtbaar is. 

Gerelateerde berichten

Welke ervaringen hebben studenten met de Studentist?

In de studietijd zijn er veel dingen die de aandacht vragen en lang niet alles gaat over de studie. Zo heb je: disputen, feesten, borrels,...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden