Smithuis tandtechniek

3 verschillende cosmetische behandelingen voor het gezicht

Geplaatst op

Cosmetische behandelingen bestaan al jaren. Door de jaren heen zijn de technieken verbeterd waardoor een cosmetische ingreep minder heftig is geworden. Je ziet ook steeds meer mensen die kiezen voor een cosmetische behandeling voor het gezicht. Sommige cosmetische ingrepen hebben zowel een functioneel als een cosmetisch doel. Dit verschilt per persoon.

Het bleken van de tanden

Het bleken van de tandarts is geen operatie, maar een wit ‘laagje’ wat over je tanden heen gaat. Je kan erg onzeker zijn over de kleur van de tanden, maar de tandarts kan je helpen, door je weer van witte tanden te voorzien. Wil jij je tanden laten bleken? Bekijk bij je eigen tandarts eens of ze de behandeling uitvoeren. Ga altijd naar een erkende en goede tandartsenpraktijk. 

Liplift

Een wat nieuwer fenomeen is de liplift. Een liplift wordt niet gedaan door de tandarts en er komt hier geen Botox bij te pas. Je eigen lippen worden ‘gelift’ waardoor je eigen natuurlijke lippen groter en voller ogen. Voor een liplift moet je wel onder het mes. Ook hierbij is dat je echt op zoek moet naar een goede arts. Laat het niet zomaar doen in het buitenland en ga zeker niet per se voor de goedkoopste arts. Doe research naar verschillende artsen die een liplift kunnen uitvoeren en vraag een aantal consultgesprekken aan. Je gezicht is erg zichtbaar, je wilt niet dat het gedaan wordt door een slechte arts. 

Boven- en onderooglidcorrectie 

Heb je last van hangende oogleden en zie je er hierdoor vermoeid uit? Dan kun je gaan voor een boven- en/of onderooglidcorrectie. Hierbij verwijdert de arts een deel van het loshangende huid, wat ook kan zorgen voor erg zichtbare wallen. Ook voor deze behandeling geldt: ga naar een goede arts die gespecialiseerd is in ooglidcorrecties. We raden aan naar de ooglift kliniek te gaan. Zij zijn gespecialiseerd in ooglidcorrecties. 

Gerelateerde berichten

Hoe houd je je tanden schoon?

Poets je tanden tweemaal per dag met fluoride tandpasta gedurende ongeveer 2 minuten om je tanden en mond gezond te houden. Tandplak is een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden